Hermus hotel

Sobre nosaltres

El Hermus Centre Hotel **d'Encamp és perfecte per a aquells viatgers que vulguin visitar Andorra de la manera més econòmica. Compte amb un servei personalitzat perquè tots els hostes se sentin com a casa. Es troba al bell mig de la parròquia d'Encamp, molt a prop del Funicamp que connecta directament amb les pistes d'esquí de Grandvalira, així com amb la natura pirinenca en estat pur.
Vive la Andorra más personal durante todo el año en uno de los establecimientos más céntricos de Encamp.

Más que un hotel

1. Bufet especial
A Hermus Centre** oferim esmorzars i sopars adaptats a la temporada. Comptem amb l'opció de menjar per emportar, així com menús personalitzats per a necessitats alimentàries especials.
2. Servei personalitzat
Els amants de la natura que trien l'Hermus Centre** tenen a la seva disposició totes les comoditats per aprofitar al màxim la vostra estada al Principat d'Andorra.
3. Ofertes
A l´Hermus Centre** comptem amb un servei d´allotjament i restaurant, així com descomptes, serveis especials i ofertes d´últim minut durant tot l´any per a tots els nostres clients.
4. Bioseguretat
A l'Hermus Centre** ens prenem molt seriosament la salut i el benestar dels nostres clients, per això apliquem de manera estricta tots els protocols oficials de bioseguretat i sanitaris del Principat.